TP-Link TD-W9960 modemime reboot yaptığımda hızım artıyor

Narkotik

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta dediğim gibi reboot attığımda hızım artıyor. 10Mbps ADSL kullanıyorum şu an 3Mbps'yi geçmiyordu hızım fakat bir şey fark ettim, ne zaman reboot atsam bir süre 7Mbps'lere yaklaşıyorum. Sorunum nedir, modem kaynaklı mı? Başka konulara baktım değerleri isteyenler olmuş, yüklediğim görsel o değerler mi bilmiyorum. Yaklaşık 1 ay sonra TurkNet 35Mbps VDSL'e geçeceğim aynı sorun devam eder mi?

Dosya Ekleri

• resim_2020-12-07_140333.png
    55,9 KB · Görüntüleme: 45
Modemi resetlediğinde modemin hafızasını rahatlatıp daha az çalışmasını sağlıyorsun ve daha çok hız almaya başlıyor eğer altyapın da sıkıntı varsa aynı sorun devam eder altyapı yoksa kabloda adaptörde veya modemde olabilir sorun ondaysa TurkNet'e geçtiğinde hepsi yenilenir zaten ADSL zaten 16 Mbps'ye kadar hız verebilir VDSL 100 Mbps'ye kadar hız verir bence sorun kalmaz zaten geldiklerinde adamlarla birlikte kontrol falan yap hız test yap adamlarda görsün eğer sorun varsa düzeltirler merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…