TP-LINK TD-W9970 modem 260 liraya alınır mı? Nasıldır?

Hepsiburada'dan bu modemi almayı düşünüyorum. İndirim bitmeden almayı düşünüyorum çünkü Turknet iyice delirtmeye başladı. Hızım kademeli olarak düşmeye devam ediyorum artık saniyede 700KB indiriyorum. Ayrıca artık ADSL'den kurtulup hızlı internet kullanmak istiyorum.

Ancak sorularım var:
  • Alt yapım VDSL destekliyor. Fiber desteklemiyor. Bu bir sorun teşkil eder mi?

Daha ucuza daha iyi dediğiniz modem varsa önerilerinizi bekliyorum.

Hepsiburada'dan bu modemi almayı düşünüyorum. İndirim bitmeden almayı düşünüyorum çünkü Turknet iyice delirtmeye başladı. Hızım kademeli olarak düşmeye devam ediyorum artık saniyede 700KB indiriyorum. Ayrıca artık ADSL'den kurtulup hızlı internet kullanmak istiyorum.

Ancak sorularım var:

Benim elimde Bu modemden var. İnternetimin tahattütü bitip yeniden aldığımda getirmişlerdi. Çalışıyor mu bakmak maksadıyla kutusu ve parçalarına açılıp bakıldı ve bir kere takılıp çıkarıldı. İlgilenirsen buralardayım.

Ancak sorularım var:

Modem

@hovarda @Moneyinthepower Hocam ikinizde aynı modemi önermişsiniz 250 liralık olandan. Ama ne anteni var ne bir şeyi var. Evimde çekim problemi olabileceğini düşünüyorum en az 2 duvardan sinyalin gelmesi gerekecek. 350 liralık biraz aşar beni bu arada.
Benim elimde Bu modemden var. İnternetimin tahattütü bitip yeniden aldığımda getirmişlerdi. Çalışıyor mu bakmak maksadıyla kutusu ve parçalarına açılıp bakıldı ve bir kere takılıp çıkarıldı. İlgilenirsen buralardayım.
Ne kadar düşünüyorsunuz hocam?

Özelliğinde böyle yazıyor.

232.jpg

Kullanıcı yorumları önemli, iyi diyende var kötü diyende. Ben böyle bir modem dandik değildir diye düşündüm. Ama en azından 14 gün iade hakkı var.
Yani o da var en kötü öyle yaparım nasıl olsa elimde bir modem var hali hazırda. Ama en çok satan gönderinin başlığında belirttiğim modem yerine siz ve diğer arkadaş birden neden bunu önerdiniz merak ettim hocam?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı