TP-Link TD-W9970 modem Firmware güncelleme.
A1-) tarayıcınızın adres satırına '' http://192.168.1.1/ '' yazarak/tıklayarak arayüze girin.
(Muhtemelen kullanıcı : Admin, şifre: Türk Telekom)
A2-) önce ''durum'' sekmesinden ''donanım versiyonu''nu öğrenin. ( v1,v2,v3,v4 ?)
B1-) sistem araçları sekmesi => yedekle ve geri yükleye gelin.
b2-) her ihtimale karşı mevcut sisteminizi yedekleyin.
C1-) üretici sitesinden güncel Firmware'yi indirin. Doğru Firmware'yi indirdiğinizden emin olmalısınız. (linkler aşağıya eklendi.)
C2-) güncelleme için '' geri yükle'', => indirmiş olduğunuz güncel ''.bin'' uzantılı dosyayı seçin ve yükleyin.
Yükleme işlemi 30 saniye sürecek ve cihaz otomatik olarak yeniden başlayacaktır.
************* İşlem tamam **********************
Firmvare linkleri:
v1 donanım için :
v2 donanım için :
v3 donanım için :
v4 donanım için :![]()
![]()
*** TPLINK TD-W9970(Türktelekom) modemlerde yukardaki dışında bir güncelleme yöntemi bulunmuyor. Güncelleme için TP-Linkin sitesinden indirilen firmware dosyasının uzantısı ( .bin ), yedekleme dosyası ile aynı. Yani güncellemek için kullanılabilecek tek yöntem bu ve Wifi üzerinden değil ETHERNET BAĞLANTISI İLE YAPILMASI GEREKİYOR.Hocam orası geri yükleme yeri değil mi?
Çok bulaşmak istemiyorum ama.
*** TP-Link TD-W9970(Türk Telekom) modemlerde yukarıdaki dışında bir güncelleme yöntemi bulunmuyor. Güncelleme için TP-Link'in sitesinden indirilen Firmware dosyasının uzantısı ( .bin ), yedekleme dosyası ile aynı. Yani güncellemek için kullanılabilecek tek yöntem bu ve Wi-Fi üzerinden değil Ethernet BAĞLANTISI İLE YAPILMASI GEREKİYOR.
*** Bende Türk Telekom'dan aldığım modemi TurkNet için kullanıyorum şu anda. AYNI MODEMİ KULLANIYORUZ. Ben güncellmeye gerek duymadım çünkü sorunsuz çalışıyor.
( Resimlerdeki modem benim kendi modemim)
*** Modeminizde önemli bir sorun yoksa riske girmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
*** Çeşitli forumlara baktım, Kimisi yapamamış kimisi de eskisi yenisinden iyiydi falan diyor. Örnek=> TP-LINK TD-W9970 v3 Firmware güncellemesi Yapma
Şurada da çözüm benim anlattığım şekilde kısaca ele alınmış. Firmaware güncellemesi GERİ YÜKLEME menüsünden yapılıyor. td-w9970 firmware güncelleme nasıl Yapılır? 2023![]()
TT Kısıtlaması
Merhaba.Bende Zyxel VMG3312 B10B modem var.Türk Telekomdan alınma bir modem.Yazılım güncellemesi yapmak istiyorum ama güncelleme kısmı kapalı.Nasıl açabilirim?forum.turk.net
Birde benim sürüm bu 21.12.01.01006 güncel mi?Güncelleyip beğenmezsek eski sürüme nasıl dönebiliriz peki? Bende V3 modemi kullanıyorum ve yedekleme aldım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.