TP-Link TD-W9970'de düşük hız

Ömer Teker

Decapat
Daha fazla  
Eski cihazım VN020-G2U de hız olarak 23-20-25 iken yeni aldığım cihazımda TP-Link TD-W9970 hız 15-17'yi görüyor 20'yi hiç görmüyor bile. Ayar falan mı lazım acaba? Ya da sebebi nedir?

Eski modem bu.

Dosya Ekleri

• IMG_0559.jpeg
    16,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_0560.jpeg
    8,6 KB · Görüntüleme: 12
Eski cihazım VN020-G2U de hız olarak 23-20-25 iken yeni aldığım cihazımda TP-Link TD-W9970 hız 15-17'yi görüyor 20'yi hiç görmüyor bile. Ayar falan mı lazım acaba? Ya da sebebi nedir?

Wi-Fi hızı ise normaldir çünkü eski bir cihaz ve 2.4 GHz de hız mesafe arttıkça bayağı düşüyor eğer elindeki VN020-G2U cihazının sadece kablosuzundan şikayetçiysen Xiaomi AX3000t routerını alıp routera OpenWrt kurup WAN portuna PPPoE bilgilerini girip modemi köprü moduna alarak routerdan çıkan Ethernet kablosi ile modem ile routerı birbirine bağlayıp çok daha iyi bir sistem ve internet deneyimi elde edebilirsin.

Antenli olan modem yeni modem hocam onda hız düşüklüğü var eski modeme göre bende sizin dediğinizi anlamadım.

Antenli olan modem yeni modem hocam onda hız düşüklüğü var eski modeme göre bende sizin dediğinizi anlamadım.

Hocam antenli modemi sen yeni almış olabilirsin ama teknoloji olarak eski bunu anlatmaya çalışıyorum ve benim dediğim şey şu eski modeminin sacede Wi-Fi kısmından mı şikayetçisin yoksa PC'ye kablo ile bağladığında da sorun yaratıyor mu eğer yaratmıyorsa sorunun sadece kablosuzdaysa modemi sadece interneti aktaran bir kabloya dönüştürüp üstte yazdığım routera interneti bağlarayak kullanabilirsin bende bu şekilde kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…