ibrahim3531 Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Ağustos 2022 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bahsedılen Firmware nereden bulabilirim? Konuyu tam anlayamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bahsedılen Firmware nereden bulabilirim? Konuyu tam anlayamadım.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 12 Ağustos 2022 #2 Merlin firmware sadece Asus ürünler için, diğer markalara kurulmuyor.
Afaki Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 937 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #3 Dediğiniz model için ben de firmware son sürüm indirmiştim fakat güncelleme yapamamıştım kablosuz olduğu için. Kablom da yok kaldı öyle.
Dediğiniz model için ben de firmware son sürüm indirmiştim fakat güncelleme yapamamıştım kablosuz olduğu için. Kablom da yok kaldı öyle.
T Triqer Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 5 24 Ekim 2022 #4 TP-Link TD-W9970V3 modem için custom firmware var mı peki? Videodaki ayarları uygulama noktasında bu modem için ne yapılabilir?
TP-Link TD-W9970V3 modem için custom firmware var mı peki? Videodaki ayarları uygulama noktasında bu modem için ne yapılabilir?