R ricardokaka01 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2018 #1 Kablolu internet ağımı kablosuz yapmam gerek. Ama bir türlü olmuyor. Bana bir yardımcı olsanız.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 1 Ekim 2018 #2 Modemin arkasındaki portları net şekilde çekip atın. Arayüzden sıfırlayıp router modunda kurulum yapın.
Modemin arkasındaki portları net şekilde çekip atın. Arayüzden sıfırlayıp router modunda kurulum yapın.
R ricardokaka01 Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2018 #3 Handsome Reis dedi: Modemin arkasındaki portları net şekilde çekip atın. Arayüzden sıfırlayıp router modunda kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Handsome Reis dedi: Modemin arkasındaki portları net şekilde çekip atın. Arayüzden sıfırlayıp router modunda kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Bir türlü yapamadım herşeyi denedim ama olmuyor bi yardımcı olsan. Bu da süperonline ara yüzüm ana ineternet modemi.
Handsome Reis dedi: Modemin arkasındaki portları net şekilde çekip atın. Arayüzden sıfırlayıp router modunda kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Handsome Reis dedi: Modemin arkasındaki portları net şekilde çekip atın. Arayüzden sıfırlayıp router modunda kurulum yapın. Genişletmek için tıkla... Bir türlü yapamadım herşeyi denedim ama olmuyor bi yardımcı olsan. Bu da süperonline ara yüzüm ana ineternet modemi.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.850 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 7 Ekim 2018 #4 Önce sıfırla W9970'ü. Sonra ona sadece elektriğini bağlayıp Wi-Fi'si üzerinden bağlanıp 192.168.1.1'e girip router modunda kurulum yapın.
Önce sıfırla W9970'ü. Sonra ona sadece elektriğini bağlayıp Wi-Fi'si üzerinden bağlanıp 192.168.1.1'e girip router modunda kurulum yapın.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2018 #5 Kendiniz yapamıyorsanız modem müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edin. Yardımcı olabilirler.