TP-LİNK TD-WA901ND ile bağlantıyı güçlendirmek

Jude2World

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar değişik bir sorunum var. 1 hafta öncesine kadar odamda notebook ile LOL, dota vs. online oyunları Wİ-Fİ ile ''neredeyse'' hiçbir sıkıntı yaşamadan oynuyordum.

1-2 gün önce kasa topladım mecbur ethernet bağlantısı yapmam gerekti. Evimiz müstakil olduğu için modem aşağıda kalıyor bağlantı yetersiz oluyor. Bende 3-4 ay önce TP-LİNK TD-WA901ND ağ arttırıcısı almıştım ethernet kablosu ile kasaya bağladım fakat oyunlarda gerçekten hiç verim alamıyorum oyundan düşsem geri bağlanamıyorum 10-15 dakikada ping giriyor oluyor 4000-5000 veya daha üstü yapabileceğim birşey var mı acaba.?

Anakartta Killer Ethernet e2200 ethernet kartı var driverler yüklü ama dediğim gibi bağlantı çok kötü. Sadece oyunlarda da değil günde 2-3 kez bağlantı sınırlıya düşüyor.

TTNET kullanıcısıyım maalesef. 1 saat önce 3MBPS çıkan sonuç şu an 11 MBPS çıkıyor demek istediğim aşırı değişken bir bağlantı var. Belki aşırı saçma bir soru olacak ama modemi yukarı taşıma şansım var mı. ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurarken sizden yardım almıştım zaten aradığımda konuştuğum arkadaş Repeater Modunda kurdurdu ürünü

Edit: Aynı şekilde Playstation4'te de aynı sorunu yaşıyorum en fazla 2-3 dakika dayanıyor ve oyunlardan düşüyorum. Tp link ağ arttırıcı ile bağlantı sağlamaya çalıştığımda

Merhaba,

Bize iletişim için mail adresinizi iletebilir misiniz ? Konu hakkında kontrol etmeniz için sizlere bir mail yönlendireceğiz. Mailde ki talimatları uygulayıp tekrar kontrol edebilirsiniz. Sorunun devamı durumunda tekrar bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Merhaba,

Teknik servis departmanımızdan tarafınıza mail yönlendirilmiştir.

Bilginize,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…