Diğer ışıklar LAN portu ışıkları. E LAN portu kablosu da takmadığına göre neden yanmasını bekliyorsun? Ürünün kullanma kılavuzunu açıp okuma zahmetinde bulundun mu?
Diğer ışıklar LAN portu ışıkları. E LAN portu kablosu da takmadığına göre neden yanmasını bekliyorsun? Ürünün kullanma kılavuzunu açıp okuma zahmetinde bulundun mu?
ADSL ışığı yanmıyor ya sadece ışık patladı yada Modeme bağladığın portlar da hasar var, diğer modemle internete giriş yapabiliyorsan. Bu gösterdiğin modem kabloları doğru takılı şekilde RESET düğmesi bölümünden iğne ile 10 sn basılı tutup resetle ve Web panelinden İD şifre ayarla kaydet. Eğer gelmezse ışıklar Firmware güncellemesi yapıp dene, eğer yine ışık yanmayıp nete de giremez isen modemi servise ver yada çöpe at
Merhabalar, ayni problemi su an ben de yasiyorum. Benim de modemim TD854W ve ayni sekilde power wps ve internet ledleri surekli yaniyor. Wlan yayini yok, ethernet baglantisi yapildiginda herhangi bir tepki alamiyorum. Ayni sekilde modemi resetleyemiyorumda. Yardimlarinizi bekliyorum, cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
Merhaba, modemin orjinal adaptorunu kullaniyorum ve reset butonuna cok cok uzun muddet basili tutsam bile herhangi bir tepki alamiyorum. Nette bu problem ile karsilasan bir kac forum bulsam da hic birinde bir cozum bulunmuyor.