TP Link TD854w_1 modemi AP olarak kullanma

manytools

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Technopat ailesi, forumda böyle bir konu gördüm fakat tam olarak anlamadım. Elimde TP Link TD854w_1 model modem var, AP olarak kullanmak istediğim modem de bu. Ana modemim NetMaster D-152. İki modem arasında kesinlikle kablolu bağlantı yapmak istemiyorum, yardım ederseniz sevinirim iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Netmaster ana modem ve siz TP Link ile arasında kablosuz bağlantı kurarak TP Linki AP olarak kullanmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. TP Link kablosuz AP özelliği var ise olur. Yok ise kablo şart kardeşim. Kablosuz AP'ler var ama fiyatları tuzlu.

Netmaster ana modem ve siz tplink ile arasında kablosuz bağlantı kurarak tplinki access point olarak kullanmak istiyosunuz anladığım kadarıyla, tplink kablosuz access point özelliği var ise olur yok ise kablo şart kardeşim. Kablosuz access pointler var ama fiyatları tuzlu.
Peki kablolu nasıl yaparım hocam?

Kardeşim sizin kullandığınız TP Link'in kablosuz gücü yetersiz kalıyor ise aradığın şey bir AP. Görevi gelen internet sinyallerini toplayarak güçlendirir. Fiyatları 60-70 TL'den başlıyor.

Sinyali yetersiz kalıyor diye değil, şöyle anlatayım; tp link modem benim odamda ve tam merkezde kalıyor, diğeri iste en uçtaki odada, haliyle diğer uçtaki odadan interneti yeteri kadar alamıyorum. Tp link modemi de devreye sokabilirsem hiç bir sıkıntım kalmayacak, ama nasıl.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı