Ahmet Eren türkiş Femtopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #1 1 aya kadar gayet iyi calisiyordu bugün sabah ne olduysa bir anda gitti geride duzeltemedim bilmem kaç video izledim olmuyor yardım eder misiniz rica etsem?
1 aya kadar gayet iyi calisiyordu bugün sabah ne olduysa bir anda gitti geride duzeltemedim bilmem kaç video izledim olmuyor yardım eder misiniz rica etsem?
T talhaaep Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #2 buradaki her şeyi eksiksiz yaparsan sorunun net olarak çözülür.
Ahmet Eren türkiş Femtopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 talhaaep dedi: buradaki her şeyi eksiksiz yaparsan sorunun net olarak çözülür. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanamıyorum herseyi okudum bilgisayarımı taşıyacak bir program yada orda indirmem gerekn başka birseyi indiremiyorum Labtobimada taktım yine tanimlanamayan ağ yazıyor. Ahmet Eren türkiş dedi: İnternete bağlanamıyorum her şeyi okudum bilgisayarımı taşıyacak bir program ya da orada indirmem gerekn başka bir şeyi indiremiyorum. Labtobimada taktım yine tanimlanamayan ağ yazıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an bağlandı laptopa. Son düzenleme: 29 Haziran 2023
talhaaep dedi: buradaki her şeyi eksiksiz yaparsan sorunun net olarak çözülür. Genişletmek için tıkla... İnternete bağlanamıyorum herseyi okudum bilgisayarımı taşıyacak bir program yada orda indirmem gerekn başka birseyi indiremiyorum Labtobimada taktım yine tanimlanamayan ağ yazıyor. Ahmet Eren türkiş dedi: İnternete bağlanamıyorum her şeyi okudum bilgisayarımı taşıyacak bir program ya da orada indirmem gerekn başka bir şeyi indiremiyorum. Labtobimada taktım yine tanimlanamayan ağ yazıyor. Genişletmek için tıkla... Şu an bağlandı laptopa.