Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 9 Şubat 2022 #1 2 gün önce VDSL'ye geçtim ancak modemim desteklemediği için modem almak zorunda kaldım. Elimde şu an bu ürün var: TP-Link TL-WA701ND 150 Mbps 2.4 Ghz Access Point Fiyatları ve Özellikleri Bunu VDSL modem olarak kullanabilir miyim?
2 gün önce VDSL'ye geçtim ancak modemim desteklemediği için modem almak zorunda kaldım. Elimde şu an bu ürün var: TP-Link TL-WA701ND 150 Mbps 2.4 Ghz Access Point Fiyatları ve Özellikleri Bunu VDSL modem olarak kullanabilir miyim?
Çözüm V. Scaletta 9 Şubat 2022 Alis124 dedi: 2 gün önce VDSL'ye geçtim ancak modemim desteklemediği için modem almak zorunda kaldım. Elimde şu an bu ürün var: TP-Link TL-WA701ND 150 Mbps 2.4 Ghz Access Point Fiyatları ve Özellikleri Bunu VDSL modem olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef VDSL destekli değil.
Alis124 dedi: 2 gün önce VDSL'ye geçtim ancak modemim desteklemediği için modem almak zorunda kaldım. Elimde şu an bu ürün var: TP-Link TL-WA701ND 150 Mbps 2.4 Ghz Access Point Fiyatları ve Özellikleri Bunu VDSL modem olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef VDSL destekli değil.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.396 Çözümler 70 Yer Istanbul 9 Şubat 2022 #2 Alis124 dedi: 2 gün önce VDSL'ye geçtim ancak modemim desteklemediği için modem almak zorunda kaldım. Elimde şu an bu ürün var: TP-Link TL-WA701ND 150 Mbps 2.4 Ghz Access Point Fiyatları ve Özellikleri Bunu VDSL modem olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef VDSL destekli değil. Artı 0 Eksi Çözüm
Alis124 dedi: 2 gün önce VDSL'ye geçtim ancak modemim desteklemediği için modem almak zorunda kaldım. Elimde şu an bu ürün var: TP-Link TL-WA701ND 150 Mbps 2.4 Ghz Access Point Fiyatları ve Özellikleri Bunu VDSL modem olarak kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Maalesef VDSL destekli değil.