TP-Link TL-WA850RE nasıldır?

Ben burdan aldım ve kullanıyorum. Kullanmadan önce hem modemi hemde extenderi güncelledim (firmware upgrade). Süper çekim gücü var diyebilirim. Kesinlikle tavsiye ederim.

Screenshot_5.png
Screenshot_8.png
Screenshot_8.png

Bende almayı düşünüyorum bu Wi-Fi menzil uzaticiyi şu an elimde olan menzil uzatici oyunda çok ping sorunu yaşatıyor modem direk 1 alt katta aynı yerde ama ona rağmen sabit 20ping falan bir anda 2K ping çıkıyor o yüzden bunu almayı düşünüyorum ama bunda da ping sorunu olur mu hiçbir fikrim yok kablolu kullanacağım ve nereden baksan modem ile arasında 1kat aynı yerde yani maximun 7metre falan vardır ve Ethernet ile kullanacağım ping olur mu acaba deneyen var mı veya bir bilen.

Bende almayı düşünüyorum bu Wi-Fi menzil uzaticiyi şu an elimde olan menzil uzatici oyunda çok ping sorunu yaşatıyor modem direk 1 alt katta aynı yerde ama ona rağmen sabit 20ping falan bir anda 2K ping çıkıyor o yüzden bunu almayı düşünüyorum ama bunda da ping sorunu olur mu hiçbir fikrim yok kablolu kullanacağım ve nereden baksan modem ile arasında 1kat aynı yerde yani maximun 7metre falan vardır ve Ethernet ile kullanacağım ping olur mu acaba deneyen var mı veya bir bilen.
Bende moden üst katta ben alt katta kullanıyorum bu cihaz ile ve sorun yaşamıyorum.

Bende moden üst katta ben alt katta kullanıyorum bu cihaz ile ve sorun yaşamıyorum.

Kablolu olarak masaüstü bilgisayarda kullanacağım şu an kullandığım dandik ZyXEL bileni iyi aslında ama anında ping 2K falan oluyor yoksa iş görüyor ama TP-Link'te böyle sorun olmaz değil mi olacağını düşünmüyorum 1alt kat sonuçta ve aynı yerde maximun 10falan kayıp olur oda ping yaratmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı