TP-Link TL-WA855RE vs. Xiaomi DVB4235GL

Makaleler
1
Elimde TP-Link TL-WA855RE mevcut, yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Xiaomi Mi Wifi Pro ürünü hakkında birkaç olumsuz dönüşler var Sosyal'de (Bağlantı kopma, bağlantı sağlayamama vs.).

Ekleme: Özellik bakımından birebir aynı sadece TP-Link'te LAN girişi mevcut, o da önemli bir artısı var.

Elimde TP-Link TL-WA855RE mevcut, yaklaşık 2 senedir sorunsuz kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Xiaomi Mi Wifi Pro ürünü hakkında birkaç olumsuz dönüşler var Sosyal'de (Bağlantı kopma, bağlantı sağlayamama vs.).
Hocam eğer oyun oynuyorsanız, oyunda ki ping değerinizi düşürdü mü?

Oyunlarımı kendi modemimden ethernet üzerinden oynadığım için net bilgi veremeyeceğim ama şunu belirtmem gerekir ki; hiç bir access point veya router olan ürünün ping düşürme garantisi vermez/veremez ve ethernet kadar performansı sağlamaz yani mutlaka bir hız/ping kaybı olacaktır.

Tekrarlayıcılar ping düşürmez sadece sinyal sorunu yaşadığın odaya daha kaliteli internet getirmeye çalışır. Sinyal sorunundan kaynaklı yaşadığın sorunları çözmeye çalışır.

Çok kararsız kaldım, @Lady Hellbender dediğine göre arada ki fark sadece LAN portu ve arada 70-80 TL gibi bir fark var. O LAN portu ne işe yarıyor. Mesela ben masaüstü bilgisayarımı ona bağlayabilir miyim?
LAN portu ethernet kablosuyla bağlantı sağlayabiliyor. Örnek vermek gerekirse; Wi-Fi özelliği olmayan bir TV'de veya Xbox/PS ürünlerinde pek veri/performans kaybı olmaması için ethernet ile bağlayabilirsiniz.

LAN portu ethernet kablosuyla bağlantı sağlayabiliyor. Örnek vermek gerekirse; Wi-Fi özelliği olmayan bir TV'de veya Xbox/PS ürünlerinde pek veri/performans kaybı olmaması için ethernet ile bağlayabilirsiniz.
Hocam TP-LINK alıyorum o zaman. Çünkü ileride masaüstü bilgisayarım olursa direk ona bağlamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı