H hyrhly Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Ever arkadaşlar merhaba, yeni aldığımız masaüstü bilgisayarda, USB Wi-Fi aldım. Taktığımda çalıştı ancak internetime bağlandığımda, "İnternet yok güvenli" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2020
Ever arkadaşlar merhaba, yeni aldığımız masaüstü bilgisayarda, USB Wi-Fi aldım. Taktığımda çalıştı ancak internetime bağlandığımda, "İnternet yok güvenli" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım?
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 26 Kasım 2020 #2 Sürücüsünü yüklemediyseniz en güncel sürücüsünü kullandığınız Wİ-Fİ cihazının modeline uygun olanı bulup yükleyin.
Sürücüsünü yüklemediyseniz en güncel sürücüsünü kullandığınız Wİ-Fİ cihazının modeline uygun olanı bulup yükleyin.
H hyrhly Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #3 Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Sürücüsünü yüklemediyseniz en güncel sürücüsünü kullandığınız Wİ-Fİ cihazının modeline uygun olanı bulup yükleyin. Genişletmek için tıkla... Cd si ile birlikte gelmişti, ondan yükledim. Başka da mı yükleyeceğim? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen... Son düzenleme: 26 Kasım 2020
Ülker Çikolatalı Gofret dedi: Sürücüsünü yüklemediyseniz en güncel sürücüsünü kullandığınız Wİ-Fİ cihazının modeline uygun olanı bulup yükleyin. Genişletmek için tıkla... Cd si ile birlikte gelmişti, ondan yükledim. Başka da mı yükleyeceğim? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
Ülker Çikolatalı Gofret Centipat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 1.302 Çözümler 6 Yer Full Bridge Rectifier 26 Kasım 2020 #4 hyrhly dedi: Cd si ile birlikte gelmişti, ondan yükledim. Başka da mı yükleyeceğim? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen... Genişletmek için tıkla... CD ile gelen sürücüler güncel olmayabilir. İnternetten indirmek daha sağlıklı ama mutlaka kendi sitesinden indirmeye çalışın.
hyrhly dedi: Cd si ile birlikte gelmişti, ondan yükledim. Başka da mı yükleyeceğim? Arkadaşlar yardımcı olun lütfen... Genişletmek için tıkla... CD ile gelen sürücüler güncel olmayabilir. İnternetten indirmek daha sağlıklı ama mutlaka kendi sitesinden indirmeye çalışın.
H hyrhly Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #5 İndirdim ancak hala interneti görmüyor...
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Kasım 2020 #6 Çıkarıp takınca düzelmedi mi? Bana da sürekli oluyor. (WN823N)
H hyrhly Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #7 Hoaxer dedi: Çıkarıp takınca düzelmedi mi? Bana da sürekli oluyor. (WN823N) Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor çıldırmak üzereyim, güvenli, ağa bağlanılamıyor diyor şu an..
Hoaxer dedi: Çıkarıp takınca düzelmedi mi? Bana da sürekli oluyor. (WN823N) Genişletmek için tıkla... Düzelmiyor çıldırmak üzereyim, güvenli, ağa bağlanılamıyor diyor şu an..
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Kasım 2020 #8 QoS ayarlarını değiştirmeyi deneyin bir de. Aygıt yöneticisinden açıp.
H hyrhly Kilopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #9 Hoaxer dedi: QoS ayarlarını değiştirmeyi deneyin bir de. Aygıt yöneticisinden açıp. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor?
Hoaxer dedi: QoS ayarlarını değiştirmeyi deneyin bir de. Aygıt yöneticisinden açıp. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 26 Kasım 2020 #10 Aygıt yöneticisi> ağ bağdaştırıcıları> adaptörün adı> oradaki seçenekleri biraz karıştır QoS ayarı da orada.
Aygıt yöneticisi> ağ bağdaştırıcıları> adaptörün adı> oradaki seçenekleri biraz karıştır QoS ayarı da orada.