TP-Link TL-WN725N Wi-Fi adaptöre sahibim ve Ethernet kablosu ile kıyasla uploadda pek fark olmasa da downloadda 5 katı düşük hız veriyor, normal midir? Normal değilse nasıl çözerim?
Bu kadar düşük olması normal değil gibi. @aspenaX Modeminizde 5GHz desteği var mı? Eğer var ve açıksa 5GHz olana bağlanın. Ben de bir aralar 5GHz açıkken 2.4GHz olana bağlanıp aynı sorunu yaşamıştım. Tabi mesafe çok uzaksa da düşer hız baya.
Bu kadar düşük olması normal değil gibi. @aspenaX Modeminizde 5GHz desteği var mı? Eğer var ve açıksa 5GHz olana bağlanın. Ben de bir aralar 5GHz açıkken 2.4GHz olana bağlanıp aynı sorunu yaşamıştım. Tabii mesafe çok uzaksa da düşer hız bayağı.
Bu adaptorler ile minimal kayiplar yasarsin. Wi-Fi 6 destekli olsun gelecege donuk olsun diyorsan TX20E modelini tercih etmeni oneririm. Anakartinda ekran kartinin altindaki kucuk PCIe yuvasina takabilirsin.
Bu adaptorler ile minimal kayiplar yasarsin. Wi-Fi 6 destekli olsun gelecege donuk olsun diyorsan TX20E modelini tercih etmeni oneririm. Anakartinda ekran kartinin altindaki kucuk PCIe yuvasina takabilirsin.