Kirk Hammett Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #1 2 hafta kadar önce bu ürünü aldım. Aldığım günden beri sürekli internet kaybı yaşıyorum. Sürücüler güncel, farklı portlarda da denedim ama sürekli internet kesilip duruyor. Ne yapabilirim?
2 hafta kadar önce bu ürünü aldım. Aldığım günden beri sürekli internet kaybı yaşıyorum. Sürücüler güncel, farklı portlarda da denedim ama sürekli internet kesilip duruyor. Ne yapabilirim?
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 14 Aralık 2020 #2 Aygıt yöneticisinden güç tüketimindeki tiki kaldır. Bir de PC'yi açtıktan sonra çıkar tak yaptığında yine kopacak mı bir dener misin? Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinden güç tüketimindeki tiki kaldır. Bir de PC'yi açtıktan sonra çıkar tak yaptığında yine kopacak mı bir dener misin?
KS KS Kirk Hammett Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 Hoaxer dedi: Aygıt yöneticisinden güç tüketimindeki tiki kaldır. Bir de PC'yi açtıktan sonra çıkar tak yaptığında yine kopacak mı bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Dediklerin de dahil her yolu denedim ama hala kesiliyor. Umarım çöpteyken bağlanacak bi şey bulur. Artı 0 Eksi
Hoaxer dedi: Aygıt yöneticisinden güç tüketimindeki tiki kaldır. Bir de PC'yi açtıktan sonra çıkar tak yaptığında yine kopacak mı bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Dediklerin de dahil her yolu denedim ama hala kesiliyor. Umarım çöpteyken bağlanacak bi şey bulur.
H Hoaxer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 3.082 Makaleler 3 Çözümler 25 18 Aralık 2020 #4 Kirk Hammett dedi: Dediklerin de dahil her yolu denedim ama hala kesiliyor. Umarım çöpteyken bağlanacak bi şey bulur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok muzdaripim bu sorundan. Param olsa da rahat rahat çöpe atabilsem şu gereksizi. Artı 0 Eksi
Kirk Hammett dedi: Dediklerin de dahil her yolu denedim ama hala kesiliyor. Umarım çöpteyken bağlanacak bi şey bulur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de çok muzdaripim bu sorundan. Param olsa da rahat rahat çöpe atabilsem şu gereksizi.