TP LİNK TL-WN823N USB girişi büküldü

Ekrem taha

Kilopat
Başlıkta görüldüğü gibi TP LİNK TL-WN823N kodlu cihazın USB çıkışı büküldü. Bükülmeden önce bazen bilgisayar açılınca aygıt açılmıyor ve yeniden başlatınca sorun düzeliyordu. Bugün yeniden başlatmadan aygıtı çıkardım ve takmaya çalıştığımda takamadım ve o anda zorlayıp bükmüş olabilirim. Bükülmeyi düzeltebilirmiyim ya da garanti kapsamına girer mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bükülme kasa yapısındaki tırnakların kırılması veya yapışkan bir madde kullanılmış ise yapışkan madde kaynağı gitmiş olabilir.
Garantisi devam eden bir ürün ise siz bir işlem yapmayın. Servis onarım işlemini yapar.
Bir ara flash bellek üzerinde aynı sorunu yaşamıştım. Servis 2 ile 3 saat arası bekletti ve eskisi gibi almıştım.

Bu tarz hatalar maalesef %99 garanti kapsamına girmiyor. Şansınızı bir deneyin. Tamir önerirlerse bulaşmayın, tamiri yenisinden pahalıya gelecektir. Muhtemelen lehimleri kırdınız. Aslında tamiri çok kolay, ama mikro lehim yapabilen birisini bulmanız lazım.

Şansını dene ama büyük ihtimalle kullanıcı hatası diyecekler eğer lehim kırılmışsa telefoncuların kullandıkları ince lehim tellerinden bul ve lehim yap.

Cevaplar için teşekkürler şansımı denicem olmazsa ucuz fiyata kablosuz internet için ethernet kartı önerirseniz sevinirim
Başta söylemedim ama bilgisayara takılabiliyor ve windows usb tanınmadı diyor galiba çok fazla tak çıkar yaptığım için yazılımı bozuldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…