TP-Link TL-WN881nd alınır mı?

TheEvolved

Hectopat
Yer
Çorum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci İ7-4790 / Ekran Kartı RX 570 4 GB / Ram 16 GB DDR3 1600 MHz / Anakart Casper H81
Meslek
Öğrenci
Merhaba, bu ürünü almayı planlıyorum. Wi-Fi odamda ve internetim 16 Mbps performansı nasıl olur? Fiyatına göre iyi midir?

Hocam bende bu ürünü almayı düşünüyorum siz aldınız mı nasıl?

Almadım hocam. Recep Baltaş başka bir forumda bunun daha yeni olduğunu söylemiş: Amazon.com.tr

TL-WN881NDNin çok kötü olacağını sanmıyorum, yine usblilere göre daha hızlı çalışır. Ama dendiği gibi biraz eski kalıyor.

Peki o linktekini aldınız mı hocam? Memnun musunuz?

Benim internet kartı almama gerek kalmadı. Modemin yanında gelen Ethernet kablosuyla birlikte interneti kablolu olarak kullanıyorum. Eğer ki imkanın vasa sana da öneririm, direk modemden interneti aldığı için çok hızlı oluyor internet.

Ürünü yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum hız testlerinde telefona göre daha yüksek hız alıyorum bilgisayarda, sadece ayda 1 2 kez bağlantı kopması yaşıyorum oyunlarda ping sorunum olmuyor genelde. Aldığım zaman fiyatı 150TL idi şu an 650TL olmuş az daha ekleyip Archer T4E almakta fayda var.

Bende öyle yaptım hocam hatta bugün gelecek deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…