TP-Link TL-WR840n internet router nasıl kullanılır?

kabakege

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba TP-LINK TP-Link TL-WR840n internet router aldım.
Bilgisayarım modeme uzak oldugu için bu routerı modeme kablosuz bağlayıp bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlayabiliyor muyum?
Bağlanıyorsa güç ve hız düşüklüğü oluyor mu?
Kullanan kişiler varsa kurulum videosu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kurulumu çok kolay. TP-Link Tether uygulaması veya ethernet ile bağlayıp tplinkrepeater.net sitesinden kurulum yapabiliyorsunuz. Bende RE-305 var fakat çoğunda yazdığım şekilde kurulum yapılıyor. Bende modem uzak ve cihaz bilgisayarın yanında. Ona rağmen internetimi Max hızda ping vs. sorun yaşamadan kullanıyorum. Aldığınız cihazı bilemem bu konuda.

Merhaba TP-LINK TP-Link TL-WR840n internet router aldım.
Bilgisayarım modeme uzak oldugu için bu routerı modeme kablosuz bağlayıp bilgisayara Ethernet kablosu ile bağlayabiliyor muyum?
Bağlanıyorsa güç ve hız düşüklüğü oluyor mu?
Kullanan kişiler varsa kurulum videosu var mı?

Bizim evde modem üst katta,telefon çekmiyor.Ama bunun görevi menzil genişletici olduğu için telefondan tabletten daha iyi çekiyor doğal olarak.Senin attığın routerda arkada 3 4 tane ethernet portu da var,bunu genişletici olarak kurup kabloyla bağlayabilirsin

Hocam kurulumu çok kolay. TP-Link Tether uygulaması veya ethernet ile bağlayıp tplinkrepeater.net sitesinden kurulum yapabiliyorsunuz. Bende RE-305 var fakat çoğunda yazdığım şekilde kurulum yapılıyor. Bende modem uzak ve cihaz bilgisayarın yanında. Ona rağmen internetimi Max hızda ping vs. sorun yaşamadan kullanıyorum. Aldığınız cihazı bilemem bu konuda.

Kral yardımcı olabilir misin kurarken yanlış bir şeyler yaptım şu an routerın ara yüzüne giriş yapamıyorum ana makine sunucu IP adresi bulunamadı falan diyor internet bağlantısı yok diyor napcagımı bilmiyorum yardımcı olur musun?
Bu videodan yapmıştım:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Yaptım ama hala arayüze giremiyorum neden böyle oluyor.

Bir şekilde router ara yüzüne girdim.
Bu seçeneklerden hangisini seçersem modeme kablosuz bağlayıp.
Routerıda bilgisayara Ethernet ile bağlayabilirim?

Wireless router.
Wısp.
Acsess point.
Range extender.

Range extender olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı