P Pzeezgaming Hectopat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 2 30 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaslar wi-fi aldim ve kurulumu yaptim ama wi-fi gerektifi performansi vermiyor . Nasil en iyi sekilde kurarim ve en iyi ayarlari nedir ? Ve nasil tum wi-fi reset atabilirim ?
Merhaba arkadaslar wi-fi aldim ve kurulumu yaptim ama wi-fi gerektifi performansi vermiyor . Nasil en iyi sekilde kurarim ve en iyi ayarlari nedir ? Ve nasil tum wi-fi reset atabilirim ?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 30 Aralık 2014 #2 Modemin güncel Driver'ini kurun. Onun dışında herhangi bir ayara gerek yok diye biliyorum. İşinize yarayacaktır: Destek - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz
Modemin güncel Driver'ini kurun. Onun dışında herhangi bir ayara gerek yok diye biliyorum. İşinize yarayacaktır: Destek - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz
P Pzeezgaming Hectopat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 2 30 Aralık 2014 #3 @er36po Nasil guncel driver kurucam?
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 1 Ocak 2015 #4 İndirme Link: TL-WR841ND - TP-LINK Türkiye'ye Hoş Geldiniz