Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben geçenlerde TP-Link UB400 mobel bir Bluetooth adaöptör aldım. Bluetooth kulaklığımla Xbox kontrolcümü birlikte bağlayınca seste sorun çıkıyor. Acaba çözümü var mıdır? Yoksa cihazın gücü mü yetmiyor? Bu arada adaptör bilgisayarımın kasa kısmında.
Ürünü yeni Amazon TR'den aldım fakat tek amaçlı çalışıyor gibi. Mesela JBL T500BT kulaklığımı bağladığımda ses gayet güzel gelirken Discord'un ses test etme yerine girince kulaklıktan gelen ses rezil bir hale dönüşüyor kısacası mikrofon herhangi bir yerde devreye girince ses bozuluyor veya...
Ürünü yeni Amazon TR'den aldım fakat tek amaçlı çalışıyor gibi. Mesela JBL T500BT kulaklığımı bağladığımda ses gayet güzel gelirken Discord'un ses test etme yerine girince kulaklıktan gelen ses rezil bir hale dönüşüyor kısacası mikrofon herhangi bir yerde devreye girince ses bozuluyor veya...
Hocam sanırım adaptörün gücü yetmiyor o yüzden ikisini birlikte çalıştırınca sorun oluyor ama daha güçlü adaptörler işe yarayabilir onlara bakın isterseniz.