WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #11 Kayseri Mantısı dedi: DRM gibi bir şey sanırım. Bir yerde çalan içeriği kopyalamamak için olabilir. Açmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim. Bilgisayarı yeniden başlatacağım. @Kayseri Mantısı Hocam olmadı. Sürücü kuruldu. Kulaklığıma bağlandı dedi ancak video açarken ses gelmiyor. Ses denemesi yapınca ise ses garip geliyor. Son düzenleme: 5 Ocak 2021
Kayseri Mantısı dedi: DRM gibi bir şey sanırım. Bir yerde çalan içeriği kopyalamamak için olabilir. Açmanızı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim. Bilgisayarı yeniden başlatacağım. @Kayseri Mantısı Hocam olmadı. Sürücü kuruldu. Kulaklığıma bağlandı dedi ancak video açarken ses gelmiyor. Ses denemesi yapınca ise ses garip geliyor.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ocak 2021 #12 Emin misiniz sürücü kaynaklı olduğuna. Kulaklık modeli nedir? INF dosyasıyla kurun.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #13 Kayseri Mantısı dedi: Emin misiniz sürücü kaynaklı olduğuna. Kulaklık modeli nedir? INF dosyasıyla kurun. Genişletmek için tıkla... Beats Wireless Studio 3.
Kayseri Mantısı dedi: Emin misiniz sürücü kaynaklı olduğuna. Kulaklık modeli nedir? INF dosyasıyla kurun. Genişletmek için tıkla... Beats Wireless Studio 3.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ocak 2021 #14 Denetim masası > Donanım ve Ses > Ses kısmına gelin. Kayıt kısmında Hands-Free seçiliyse onu normal kulaklığınızla değiştirin.
Denetim masası > Donanım ve Ses > Ses kısmına gelin. Kayıt kısmında Hands-Free seçiliyse onu normal kulaklığınızla değiştirin.
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #15 Hocam hangisi yani tam anlamadım. Audio Render olan mı? Dediğimi denedim ve oldu. Teşekkür ederim hocam.
Hocam hangisi yani tam anlamadım. Audio Render olan mı? Dediğimi denedim ve oldu. Teşekkür ederim hocam.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Ocak 2021 #16 WhyMeBro dedi: Audio Render olan mı? Genişletmek için tıkla... Evet.