İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 Concord Bluetooth USB adaptör var. GTA 5 girerken kesiliyor, tekrar bağlıyorum kesiliyor. TP-Link UB500 alınır mı? Kesinti-kopma yapıyor mu? Önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
Concord Bluetooth USB adaptör var. GTA 5 girerken kesiliyor, tekrar bağlıyorum kesiliyor. TP-Link UB500 alınır mı? Kesinti-kopma yapıyor mu? Önerir misiniz?
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.090 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 İbrahim Urhan dedi: Concord Bluetooth USB adaptör var. GTA 5 girerken kesiliyor, tekrar bağlıyorum kesiliyor. TP-Link UB500 alınır mı? Kesinti-kopma yapıyor mu? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum öneririm hocam. 10 metre öteden BT kulaklık çekiyor.
İbrahim Urhan dedi: Concord Bluetooth USB adaptör var. GTA 5 girerken kesiliyor, tekrar bağlıyorum kesiliyor. TP-Link UB500 alınır mı? Kesinti-kopma yapıyor mu? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum öneririm hocam. 10 metre öteden BT kulaklık çekiyor.
İ İbrahim Urhan Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 583 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 MidI0ck dedi: Çok memnunum öneririm hocam. 10 metre öteden BT kulaklık çekiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinti- kopma oluyor mu?
MidI0ck dedi: Çok memnunum öneririm hocam. 10 metre öteden BT kulaklık çekiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinti- kopma oluyor mu?
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.090 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 İbrahim Urhan dedi: Kesinti- kopma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Gamepad ve kulaklıkta olmuyor.
İbrahim Urhan dedi: Kesinti- kopma oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Gamepad ve kulaklıkta olmuyor.