TP-Link UB500 takıldığında bilgisayar kapanıp açıldı

Emres1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, UB500 aldım ve bilgisayara az önce taktım, kapanıp açıldı daha önce hiç denemediğim için bilmiyorum bu normal mi? Bir de driver indirmeli miyim? Test ettim ve çalışıyor. Kutusunun altında ver: 2.0 yazıyor driver için ama hangisini indireceğimi bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, UB500 aldım ve bilgisayara az önce taktım, kapanıp açıldı daha önce hiç denemediğim için bilmiyorum bu normal mi? Bir de driver indirmeli miyim? Test ettim ve çalışıyor. Kutusunun altında ver: 2.0 yazıyor driver için ama hangisini indireceğimi bilmiyorum.

Kapanıp açılması normal değil tak kullan biçimde o anakartina kisa devre yaptırmış olmasin.

Hocam tekrar o yere taktım ve tekrar kapandı ama başka yerde olmuyor yanlış yere takıyor olabilir miyim? Çok fazla kablo yeri dolu olduğu için ben bir yere takayım derken yanlış taktım galiba. Link açılmıyor bir de hocam.

Hocam ana kartım bu ve ben işaretlediğim yere takmayı denedim içi mavili bir kısım çok anlamadığım için burası farklı bir şey mi? Başka normal USB yerine takıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor.
1729852935918.png

Hocam tekrar o yere taktım ve tekrar kapandı ama başka yerde olmuyor yanlış yere takıyor olabilir miyim? Çok fazla kablo yeri dolu olduğu için ben bir yere takayım derken yanlış taktım galiba. Link açılmıyor bir de hocam.

Anakartin o USB portu bozuk galiba onde USB portu var mi için İndir UB500 | TP-Link Türkiye en üstteki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı