İnceleme TP-Link UB500

Bende Dark ın 5.3 BT versiyonlu modeli bu modelle aynı fiyatta idi bende dark aldım memnunum şu anda

Dostum öncelikle inceleme için tşkler bende aynı adaptörden aldım UB500 modelinden
masaüstü bilgisayara taktım driverlarını kurdum aygıtı görüyor ama bluetooth hoparlöre bağlanmaya çalıştığımda cihazdan hiçbir yanıt alamadık yeniden bağlamayı deneyin hatası veriyor nasıl çözebilirim yardımcı olabilir misin rica etsem.

Bu tür incelemelerde x marka x ürün şeklinde başlık yazarken ürünün ne olduğuna dair başlıkta bilgide verilse x ürün x marka mekanik klavye gibi veya keşke forumda seçenekler biraz daha genişletilse mesela inceleme/rehber/steam gibi kategorilere ek olarak Bluetooth/klavye/hoparlör/mouse/kulaklık/saat vb. Olsa.
Hem forum aramasında hem de Google index/aramasında ulaşılması daha kolay olur diye düşünüyorum.

Sorunumu çözdüm Bu arada üründen de memnunum sorunsuz çalışıyor.

Son düzenleme:
@A7xFold bugün elime ulaştı hocam bu kombinasyon ve eve geçince deneyip ufak bir değerlendirme yapacağım.

Cyberpunk 2077, Overwatch 2, NFS Heat ve Genshin Impact'de denedim. Başta güncelleme yapmadan kullanınca çok ufak bir gecikme var gibi geldi ama güncellemeden sonra hem BT ile hem kablo ile bağlandım ve bence bir fark yok. Yani belki çok ufak milisaniyelik farklar olabilir ama ben hiç fark etmedim açıkçası. Özellikle araba sürerken biraz daha baktım ama dikkatimi çeken bir şey olmadı. İki ürün rahatlıkla beraber alınabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…