TP-Link VC220-G3u CRC hataları

Crucify

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba,

Türk Telekom’un verdiği TP-Link VC220-G3u modemi kullanmaktayım. Son birkaç haftadır internetimde anlık droplar yaşamaya başladım. Her drop yaşamaya başladığımda modem arayüzüne girdiğimde milyonları bulan CRC hataları olduğunu görüyorum. Modemi açıp kapatınca birkaç saatliğine düzeliyor fakat sürekli yapmaktan çok yoruldum. Arıza kaydına istinaden gelen Türk Telekom personeli kabloları vs. kontrol etti ve herhangi bir sorun göremedi. Bazı forumlarda aynı şikayeti yaşayan kullanıcılar olduğunu gördüm fakat çok uzun yıllar sorunsuz kullananlar da var. Bu sorun modemle mi ilgilidir? Düzeltmenin bir yolu var mıdır? Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sorun kesinlikle modem ise bu modem ayarında tavsiye de alabilirim.

Dosya Ekleri

• IMG_6731.jpeg
    263,8 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modemden bizde de var, gerçekten sorunlu bir modem. Ben modemin arızalı olduğunu çok geç öğrendim. Eğer yeni aboneyseniz veya garantisi devam ediyorsa değişim isteyin. Sanırım zyxel modem de veriyorlardı ve sorunsuzdu diye hatırlıyorum.

Müşteri temsilcisini modemin bozuk olduğuna bir türlü inandıramadım ki benim ekranlarımda bir sorun gözükmüyor diyor Uğraşmaktan bıktım yeni modem alıp kurtulmak istiyorum eğer gerçekten modem ile ilgiliyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…