Newcurious Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 25 18 Kasım 2022 #11 Bu modem elimizde kaldıda mısır YouTube videolarını izliyorum altyazıları bile yok bir şey anlamadım bir özsem router olarak kulanacağım bu modemi.
Bu modem elimizde kaldıda mısır YouTube videolarını izliyorum altyazıları bile yok bir şey anlamadım bir özsem router olarak kulanacağım bu modemi.
turanpolat Zeptopat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #12 Newcurious dedi: Bu modem elimizde kaldıda mısır YouTube videolarını izliyorum altyazıları bile yok bir şey anlamadım bir özsem router olarak kulanacağım bu modemi. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yaşıyorum şuan Siz çözüm bulabildiniz mi?
Newcurious dedi: Bu modem elimizde kaldıda mısır YouTube videolarını izliyorum altyazıları bile yok bir şey anlamadım bir özsem router olarak kulanacağım bu modemi. Genişletmek için tıkla... Aynı şeyi yaşıyorum şuan Siz çözüm bulabildiniz mi?
Y yesss2 Femtopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #13 turanpolat dedi: Aynı şeyi yaşıyorum şu an Siz çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben böyle kötü bir internet görmedim hocam Aygıt Yöneticisi'nden baktıgımda suruculerin 2006 da guncellendigini gördüm ve bilgisayarımda mavi ekran veriyor ara sıra durduk yere bununla ilgili olabilir mi ona göre degistirecegim
turanpolat dedi: Aynı şeyi yaşıyorum şu an Siz çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Ben böyle kötü bir internet görmedim hocam Aygıt Yöneticisi'nden baktıgımda suruculerin 2006 da guncellendigini gördüm ve bilgisayarımda mavi ekran veriyor ara sıra durduk yere bununla ilgili olabilir mi ona göre degistirecegim