TP-Link VN020-F3 Wi-Fi'de kopma

k.candinc

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Millenicom'dan aldığım sarı renk TP-Link VN020-F3 model modeme sahibim, modem kurulduğundan beri wi'fi'de sık sık kopma sorunu yaşıyorum, telefonda Wi-Fi simgesinin altında ünlem çıkıyor wi'fi'yi kapatıp açtığımda ise düzeliyor ve başka modemlerde sorun olmuyor. Bu birden fazla telefonda meydana geliyor, PC'de de oluyordu diye hatırlıyorum ama çok düzensiz olduğu için kablolu olarak test etme imkanım olmadı. Müşteri hizmetleri kablosuz kanalını değiştirmemi söyledi. Ben de Wi-Fi analizer uygulamalarından bakıp birkaç uygun kanalı ve kanal genişliğini denedim ama sonuç değişmedi. Önerileriniz neler? En son mecburen modemi geri yollayacağım ama binbir türlü şeyle uğraştıracaklar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanal seçimini otomatik te kullanamayı deneyebilirsin. Aynı modeme sahibim bende de kopmalar oluyordu başta fakat şu an yok. Galiba donanımsal olarak problemli oluyor bazıları.
Ha bir de sıfırlamayı dene ve elinle tekrar kurulum yapmayı dene.

Kanal seçimini otomatik te kullanamayı deneyebilirsin. Aynı modeme sahibim bende de kopmalar oluyordu başta fakat şu an yok. Galiba donanımsal olarak problemli oluyor bazıları.
Ha bir de sıfırlamayı dene ve elinle tekrar kurulum yapmayı dene.

Kanal seçimi başta otomatik geliyor zaten ve defalarca sıfırladım bir etkisi olmadı. Sizin modemin kopması kendi kendine mi yok oldu? Bende bayağıdır var da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı