exburn35
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Arama Motoru Optimizasyonu Uzmanı
Arkadaşlar selam, TP-Link VR300 modem kullanıyorum. Alalı ortalama 1,5 ay gibi bir sure oldu. Aldıktan 1-2 hafta sonra modem kendini durduk yere resetlemeye basladi. Teknik servisi aradığımda modemlerin ortalama olarak 45-50 derece sıcaklıkta çalıştığını, daha üzerine çıkıldığında ise kendini resetleyebileceklerini söylediler. Durum boyle olunca bende modemin altına normal PC fani taktım ve ısınma sorununu çözdüm. Ancak bugün yine modem kendini resetledi ve ardından ise DSL ışığı yanıp sönmeye basladi. Ve 1 saattir de internetim yok. Gecen gunde modemi bir kapatip açtım ortalama 45 dakika boyunca DSL ışığı sabit olarak yanmadı. Durum boyle olunca bende eski modemimi baktim belki sorun modemdedir diye, ancak halen internet gelmiyor. Bu noktada sorun modeme gelen DSL kablosunda olabilir mi? Veya hatla ilgili bir problem yaşıyor olabilir miyim? Modemin kendini resetledikten sonra internet gelmiyor olmasi cok enteresan gerçekten.
TurkNet kullanıyorum, konuyu kendilerine aktardım ama size de bir sormak istedim. Daha önce buna benzer bir sorun yasayan oldu mu?
TurkNet kullanıyorum, konuyu kendilerine aktardım ama size de bir sormak istedim. Daha önce buna benzer bir sorun yasayan oldu mu?