YMete61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #11 SunSet dedi: Bu hizmeti neden durdurmuş olabilirler, bir bilginiz var mı? Sizde de durmuştu sonradan açıldı. Durdurma sebebini merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm bir sorun oluşmuş onu çözmeye çalışıyorlar demişlerdi.
SunSet dedi: Bu hizmeti neden durdurmuş olabilirler, bir bilginiz var mı? Sizde de durmuştu sonradan açıldı. Durdurma sebebini merak ettim. Genişletmek için tıkla... Ben müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm bir sorun oluşmuş onu çözmeye çalışıyorlar demişlerdi.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.915 Çözümler 62 11 Ocak 2025 #12 YMete61 dedi: Ben müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm bir sorun oluşmuş onu çözmeye çalışıyorlar demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi olabilir. Gigafiber kullananlarda IPv6 aktif şu an.
YMete61 dedi: Ben müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm bir sorun oluşmuş onu çözmeye çalışıyorlar demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi olabilir. Gigafiber kullananlarda IPv6 aktif şu an.
YMete61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #13 SunSet dedi: Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi olabilir. Gigafiber kullananlarda IPv6 aktif şu an. Genişletmek için tıkla... Evet aktif zaten şuan, bende gigafiber kullanıyorum.
SunSet dedi: Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi olabilir. Gigafiber kullananlarda IPv6 aktif şu an. Genişletmek için tıkla... Evet aktif zaten şuan, bende gigafiber kullanıyorum.