Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 8 Ağustos 2022 #1 TurkNet abonesiyim modemim TP-Link VR300 IPv6 hizmetini kullanabilir miyim yardımcı olur musunuz?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.883 Çözümler 244 8 Ağustos 2022 #2 Profesör01 dedi: TurkNet abonesiyim modemim TP-Link VR300 IPv6 hizmetini kullanabilir miyim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin. Önce TurkNet ile görüşüp IPv6 hizmetine geçmelisin sonra modem kurulumu yapacaksın.
Profesör01 dedi: TurkNet abonesiyim modemim TP-Link VR300 IPv6 hizmetini kullanabilir miyim yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsin. Önce TurkNet ile görüşüp IPv6 hizmetine geçmelisin sonra modem kurulumu yapacaksın.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 8 Ağustos 2022 #3 ReloadingData dedi: Evet kullanabilirsin. Önce TurkNet ile görüşüp IPv6 hizmetine geçmelisin sonra modem kurulumu yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapıyoruz hocam internette kaynak baktım da bulamadım. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 8 Ağustos 2022
ReloadingData dedi: Evet kullanabilirsin. Önce TurkNet ile görüşüp IPv6 hizmetine geçmelisin sonra modem kurulumu yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapıyoruz hocam internette kaynak baktım da bulamadım. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku yardımcı olur musunuz?
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2022 #4 Profesör01 dedi: Bunu nasıl yapıyoruz hocam internette kaynak baktım da bulamadım. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, mevcut hizmetiniz için oim üzerinden destek kaydı oluşturabilir ya da ipv6destek@turknet.net.tr adresinden destek alabilirsiniz.
Profesör01 dedi: Bunu nasıl yapıyoruz hocam internette kaynak baktım da bulamadım. @500498 @TurkNet Destek Ayşegül @TurkNet Destek Tutku yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba, mevcut hizmetiniz için oim üzerinden destek kaydı oluşturabilir ya da ipv6destek@turknet.net.tr adresinden destek alabilirsiniz.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 8 Ağustos 2022 #5 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, mevcut hizmetiniz için oim üzerinden destek kaydı oluşturabilir ya da ipv6destek@turknet.net.tr adresinden destek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... IPv6 için herhangi bir ücret alıyor musunuz?
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, mevcut hizmetiniz için oim üzerinden destek kaydı oluşturabilir ya da ipv6destek@turknet.net.tr adresinden destek alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... IPv6 için herhangi bir ücret alıyor musunuz?