TP-Link VR300 vs. TP-Link Archer VR400

theark1514

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, 24 Mbit internet kullanıyorum ve ADSL2+ modemim var. Ping sorunu yaşıyorum ve modemimi değiştirmek istiyorum, bu ikisi arasında kararsız kaldım veya başka önereceğiniz bir modem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre kullanıp rahat edebileceğim bi modem kullanmak istiyorum oyun oynuyorum ping sorunu yaşamak istemiyorum.
Hocam bu 300 400 TL'ye satılan Asus modemin kullandığı işlemci ile 120 liralık bir AirTies modemin işlemcisinin aynı olduğunu duymuştum hatta başka bir forumda bunu kanıtlayan bir arkadaş vardı. Yeni şöyle adamlar Mustang kaputunun altına Tofaş motor takıyor gibi düşünün.
Tabi diğer bileşenleri falan farklı olabilir fakat bence siz daha makul fiyatlardaki modemlere de bakın derim. Sonuçta aldığınız ürünü 14 gün içinde koşulsuz iade etme hakkınız var.
Kendim ADSL hatta AirTies 5650 modem kullanıyorum ADSL/VDSL/FİBER destekli bir modem ve pingim 70 80 civarı. Zamanında almıştım ilerde VDSL falan gelir diye hala altyapı gelmedi ama modem güzel memnunum. Ayrıca size önerim Asus ve AirTies modemlerden şaşmayınız. Diğer çoğu modemleri (ZyXEL VE Tplink) denedim ya çekim sorunu yaşadım yada hız sorunu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı