B Blade47 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 116 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 Eski modemimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçeme uygun 2 WI-FI6 destekli modem belirledim fakat markaları tanımadığım için öneri ve görüşlerinizi merak ediyorum. ZyXEL marka modeme daha yakınım. Hangisini seçmeliyim? 2 modemin karşılaştırılması. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2023
Eski modemimi değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçeme uygun 2 WI-FI6 destekli modem belirledim fakat markaları tanımadığım için öneri ve görüşlerinizi merak ediyorum. ZyXEL marka modeme daha yakınım. Hangisini seçmeliyim? 2 modemin karşılaştırılması.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 28 Mayıs 2023 #2 Ben yıllardır TP-Link hem modem hem Wi-Fi araçlarını kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Bazı modellerinin ısınma sorunu vardı şimdi nasıl bilmiyorum.
Ben yıllardır TP-Link hem modem hem Wi-Fi araçlarını kullandım ve hiç sorun yaşamadım. Bazı modellerinin ısınma sorunu vardı şimdi nasıl bilmiyorum.