K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2019 #1 Öncelikle merhaba benim bir oyun için port açmam gerekiyor. Ama açtığım port önceden normalde açılıyordu portu dinlemeye alınca ama şu son 1 2 aydır deniyorum. Yaptığım her şeyi defalarca yapmama rağmen portum kapalı gözüküyor. Modem model: Turk telekom TP-link W9970 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2019
Öncelikle merhaba benim bir oyun için port açmam gerekiyor. Ama açtığım port önceden normalde açılıyordu portu dinlemeye alınca ama şu son 1 2 aydır deniyorum. Yaptığım her şeyi defalarca yapmama rağmen portum kapalı gözüküyor. Modem model: Turk telekom TP-link W9970
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 5 Temmuz 2019 #2 Yüksek ihtimalle CGN IP havuzunda hizmet alıyorsunuz. Statik IP satın alarak Port açabilirsin.
K kalfeselam Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2019 #3 Tortue dedi: Yüksek ihtimalle CGN IP havuzunda hizmet alıyorsunuz. Statik IP satın alarak Port açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğru evet statik ip değil ama öncedende değildi ama açılıyordu
Tortue dedi: Yüksek ihtimalle CGN IP havuzunda hizmet alıyorsunuz. Statik IP satın alarak Port açabilirsin. Genişletmek için tıkla... Doğru evet statik ip değil ama öncedende değildi ama açılıyordu
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 25 Temmuz 2019 #4 kalfeselam dedi: Doğru evet statik ip değil ama öncedende değildi ama açılıyordu Genişletmek için tıkla... Önceden CGN IP sistemine geçiş yapılmamıştı o yüzden açılıyordu.
kalfeselam dedi: Doğru evet statik ip değil ama öncedende değildi ama açılıyordu Genişletmek için tıkla... Önceden CGN IP sistemine geçiş yapılmamıştı o yüzden açılıyordu.