Rehber TP-Link W9970v3 (TT)'e diz çöktürmek

Modemlere has bir şey değil bu işlem, içinde depolamayla ilgili bir bileşen barındıran her cihaza yapılabilir, ki yapılıyor da yıllardır.

Farklı cihazlar üzerinde bu işlemin nasıl yapıldığını, neden yapıldığını anlatan iki YouTube kanalı geldi aklıma; biri dosdude1, diğeri ise Joe Grand.

Ben herhangi birşey bozmadım. Sadece önceki sürüme erişimim artık yok. Kısmen aynı sorunu yaşıyoruz. Çözüm bulabildiniz mi? Güncel versiyondan 16. versiyona düşürdüm, rootu da var ve stabil çalışıyor. Ancak güncel versiyondan bir önceki versiyon daha stabildi ve rootu da vardı. Firmware elinde olan babayiğit varsa burdan paylaşsın lütfen

@Jorji Costava Hocam selamlar bende uart usb yok ama eski pc min com portuna bağladım ve putty üzerinden açmak istedim baudrate putty üzerinden maksimum 115200 oluyor üzerine izin vermiyor 115200 veya farklı bir baudrate de açtığımda yazılar akıyor ama anlamsız yani okumam mümkün değil o yazıları acaba sorun nedir ne yapmam lazım

Bağlantı problemi gibi geliyor kulağa ama direkt olarak COM port üzerinden bağlantı kurma deneyimim olmadığı için yardımcı olamayacağım.

Bağlantı problemi gibi geliyor kulağa ama direkt olarak COM port üzerinden bağlantı kurma deneyimim olmadığı için yardımcı olamayacağım.
Usta ilk basta ellerine saglik. Oyle bir sifreyi elinde firmware'i olan adam icin bile bulmasi 3 yil alir haha. Bende UART uzerinde Rx pininde 0V beklerken 3.3V aldim ama senin bilgilerinle giris yapabildim yine. O pinin Rx oldugunu nereden buldun??

@Jorji Costava hocam benim yedek modem yıldırımdan dolayı çalışmıyor yani tek Power ışığı yanıyor. Ne yapsam düzelir sizce?

Son düzenleme:
GND ve VCC'yi bulduktan sonra ihtimal %50'ye düşüyor zaten
Ahahaha deneme yanilma diyorsun yani . Simdi flashtaki busybox ile ftp/ssh kurmayi dusunuyorum ne diyorsun? Ve sshd/ftpd gibi programlarin binarylerini indirebilecegim yer var mi bildigin?

Son düzenleme:
@Jorji Costava hocam benim yedek modem yıldırımdan dolayı çalışmıyor yani tek power ışığı yanıyor. Ne yapsam düzelir sizce?
Bozuk olanda gözle görülür bir sorun yoksa en kısa yol çalışan anakartta ölçüm yaparak karşılaştırmak olabilir. Aynısı başıma geldi de başka bir ildeydim, önceki cümlede dediğimi yapma imkanım yoktu.
Simdi flashtaki BusyBox ile FTP/SSH kurmayi dusunuyorum, ne diyorsun?
Fantezine kalmış, modemdeki BusyBox epey kırpılmıştı diye hatırlıyorum. Flaş belleğe orijinal BusyBox binary'si atıp oradan çalıştırabilirsin.

Bu modemler nasıl açılıyor ki açarken kırılır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…