Rehber TP-Link W9970v3 (TT)'e diz çöktürmek

Yazılım versiyonu:21.12.01.01006

Donanım versiyonu:TD-W9970 V3 00000002.
Bu modelde işe yarar mı elimde CP2102 var önceden MF286r için buna benzer bir işlem yapmıştım.

@Jorji Costava

Son düzenleme:
Her sürümde çalışıyor 2. Firmware Backup'u.

Peki şimdi yapacağım bundan önceki sürümde umarım root yetkisi alınıyordur

@Jorji Costava reis bağlandım ama hangi komutları güreceğimizi belirtmemişsin nasıl yapacağım yardımcı olur musun şu an PuTTY ile bağlıyım ama komutları bilmiyorum.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2474596
şöyle pinler var bunlardan lehimlesek kapağın kapanmasına engel olur mu sence? yazılımı dump ettikten sonra lehimi çözdürdün mü geriye ya da?
daha birşey yapamadım hangi komutları yazacagımı bilmiyorum :d

Anlık olarak önceki sürüme döndürmeyi başardım ve root yetkisini aldım ama aklıma takılan bir şey var güncellemeleri nasıl kapatacaz ve TR069'u nasıl kapatacaz. Bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Eki Görüntüle 2474596
şöyle pinler var bunlardan lehimlesek kapağın kapanmasına engel olur mu sence? yazılımı dump ettikten sonra lehimi çözdürdün mü geriye ya da?
pinlere gerek yok direk kablo lehimledim

Son düzenleme:
Bir sürü Bash scripti var cihazda, onlara bakabilirsin.
Modemin ağ trafiğine bakabilirsin.
Feramor muydu adı hatırlayamadım, onun DH'deki konusunda config düzenlemek için bi' program yazmışlar, ona da bakabilirsin.

TR-069 (CWMP – CPE WAN Management Protocol) bunu kapaman lazım hocam hatırlıyorum root kullanıcısıyla kapatılabiliyor, isp modeme erişemiyor diye hatırlıyorum kapattığında. fakat eski yazılım muhtemelen kevgir gibidir, cihazı son sürüme update edip serial konsoldan dump alıp, dump üzerinden şifreyi extract edebilirsin muhtemelen tekrar.

ayrıca güncel firmde tahminen birşeyleri değiştirmişler gibi, feramorun yöntem v.s. configi manupule edip geri modeme yükleyemedim. tek çözüm seri konsoldan dump etmek gibi

CWMP Ayar Ekranı:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…