Rehber TP-Link W9970v3 (TT)'e diz çöktürmek

• Konuyu başlatan 89069
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 24.797

Cwmp ekranını kaldırmışlar bu yüzden root yetkisi aldıktan sonra F12 ile konsolu açıp.
Kod:
$.loadMain("/cwmp.htm")
Kodunu yapıştırıyoruz ve oradan kapatıyoruz. Ben böyle yaptım.

Piyasadan sıfır satın alınma 9970 v1'im var.
User Type: Admin için GUI kullanıcı adı ve şifreye hakimim (GUI yanında telnet ile de bu kullanıcı/şifreyi kullanarak arabirime giriş yapabiliyorum).

Sizin en başta bahsettiğinz root şifresi, modem ISS'ten temin edildiği durumda, ISS'in hizmet sattığı kişiyle paylaşmadığı User Type: Admin şifresi mi...
Yoksa bundan daha kabiliyetli, CLI amaçlı bir root kullanıcı ve şifresi midir?

Son düzenleme:
arkadaşlar cihazı kurcalarken hard brick olsa nasıl bir işlem yapabiliriz?

evet dediğiniz gibi, isp'nin son kullanıcıyla paylaşmadığı, kullanıcı adı root olan daha yetkili, daha fazla özelliğin arayüzde mevcut olduğu bir kullanıcı.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2474596
Şöyle pinler var bunlardan lehimlesek kapağın kapanmasına engel olur mu sence? Yazılımı dump ettikten sonra lehimi çözdürdün mü geriye ya da?

Ben bunun düz olanlarından bağladım sığdı.

Cmwp yi 16 sürümünde kapatmak için sayfadayken CTRL + Shift + C ye basıp ekrandaki bloke öğesini kaldırman lazım ondan sonra düzenleyebilirsin.

2. FW bende ve arkadaşta 16 sürümü oldu ve o sürümde root alınıyor bir tane sitede komut vardı onu girmen lazım.

Bende 2. firwmare 20.08.05.01006 bu oldu

Cwmpyi
bu şekilde kapattım

Yazılım Versiyonu:21.12.01.01006

Donanım Versiyonu:TD-W9970 V3 00000001

modem kullanıyorum Wi-Fi'ya bağlandığımda uzağa gitiiğimde modem resetleniyor ve yeniden bağlanıyor. İnternetteki çözüm yollarını denedim işe yaramadı. Kira süresi ve Wi-Fi bant değişikliği vs işe yaramadı.

Firmware güncelleyemiyorum.

https://www.tp-link.com/tr/support/download/td-w9970/v3/#Firmware

Bu yazılım bende güncellenmiyor sanırsam benim sürüm daha yeni yardım edebilir misin?

TP-Link'in sitesindeki, Telekom'un verdiği ile aynı değil, güncellemeleri uyumlu da değildir.
Antika oldu zaten artık o modem, yeni bir modele geçin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…