yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 5 Mart 2024 #11 NYTMARE dedi: Söylediğim dosyayı attığın 2. resimdeki kısımdan yükleyeceksin işte senin ilk attığın resim eğer bu işlem olmaz ise yapman gerekenler zaten üstünde benim söylediğim şekilde yüklemen gerektiğini belirtiyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hemen deniyip tekrar yazacağım yardımınız için çok teşekkür ederim. Hocam uzun uğraşlar sonucu bağlanmayı becerdim bir sürü sorunla falan karşılaştım ama çözdüm yardımınız için çok minnettarım. Son düzenleme: 6 Mart 2024
NYTMARE dedi: Söylediğim dosyayı attığın 2. resimdeki kısımdan yükleyeceksin işte senin ilk attığın resim eğer bu işlem olmaz ise yapman gerekenler zaten üstünde benim söylediğim şekilde yüklemen gerektiğini belirtiyorlar. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam hemen deniyip tekrar yazacağım yardımınız için çok teşekkür ederim. Hocam uzun uğraşlar sonucu bağlanmayı becerdim bir sürü sorunla falan karşılaştım ama çözdüm yardımınız için çok minnettarım.
NYTMARE Kilopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 5.072 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #12 yigit.ked dedi: Tamam hocam hemen deniyip tekrar yazacağım yardımınız için çok teşekkür ederim. Hocam uzun uğraşlar sonucu bağlanmayı becerdim bir sürü sorunla falan karşılaştım ama çözdüm yardımınız için çok minnettarım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil güle güle kullan.
yigit.ked dedi: Tamam hocam hemen deniyip tekrar yazacağım yardımınız için çok teşekkür ederim. Hocam uzun uğraşlar sonucu bağlanmayı becerdim bir sürü sorunla falan karşılaştım ama çözdüm yardımınız için çok minnettarım. Genişletmek için tıkla... Önemli değil güle güle kullan.