TP-Link Wi-Fi adaptör hız problemi

Arkadaşlar bir Wi-Fi adaptörü aldım TP-Link alayım adamlar internet üzerine sadece dedim ama çok yavaş normalde internetim 24 destekliyor ama o nadir 16 veriyor. Ve elimde eski Tenda adaptörü var onu denedim neredeyse 2 katı fazlasını alıyordu onu kullanmamamın sebebi kullanırken Wi-Fi kopuyor ürün. bu CD çıktı Driver ama CD sürücüsü yok PC'de yardımcı olur lütfen nedir bu yavaşlığın sebebi? bahsettiğim ürün bu. TP-Link TL-WN725N 150Mbps Kablosuz N Nano USB Wifi Adaptör Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bu arada ürünü aldım alalı böyle, neredeyse 1 yıl olacak.

Arkadaşlar bir Wi-Fi adaptörü aldım TP-Link alayım adamlar internet üzerine sadece dedim ama çok yavaş normalde internetim 24 destekliyor ama o nadir 16 veriyor. Ve elimde eski tenda adaptörü var onu denedim neredeyse 2 katı fazlasını alıyordu onu kullanmamamın sebebi kullanırken Wi-Fi kopuyor ürün. Bu CD çıktı Driver ama CD sürücüsü yok PC'de yardımcı olur lütfen nedir bu yavaşlığın sebebi? Bahsettiğim ürün bu. TP-Link TL-WN725N 150Mbps Kablosuz N Nano USB Wifi Adaptör Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bu arada ürünü aldım alalı böyle, neredeyse 1 yıl olacak.

Hocam için İndir TL-WN725N | TP-Link Türkiye linkinden gerekli adımları takip ederek Driver dosyasını indirebilirsiniz. Eğer bulamazsanız bu linkteki Donanım Sürümünü Nasıl Öğrenebilirim? | TP-Link Türkiye bilgileri takip ederek donanım sürümünü bulun sonrasını birlikte hallederiz.

Şunu alabilirsiniz, doğru TP-Link iyi bir marka:

TP-Link TL-WN821N 300Mbps Wireless n USB adapter.

Dostum diyorum ki ürünü aldım 1 yıl oluyor neredeyse sen bunu alabilirsin diyorsun.
Hocam için İndir TL-WN725N | TP-Link Türkiye linkinden gerekli adımları takip ederek Driver dosyasını indirebilirsiniz. Eğer bulamazsanız bu linkteki Donanım Sürümünü Nasıl Öğrenebilirim? | TP-Link Türkiye bilgileri takip ederek donanım sürümünü bulun sonrasını birlikte hallederiz.

Hangisi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı