TP-Link Wi-Fi adaptör hız problemi

Arkadaşlar bir Wi-Fi adaptörü aldım TP-Link alayım adamlar internet üzerine sadece dedim ama çok yavaş normalde internetim 24 destekliyor ama o nadir 16 veriyor. Ve elimde eski Tenda adaptörü var onu denedim neredeyse 2 katı fazlasını alıyordu onu kullanmamamın sebebi kullanırken Wi-Fi kopuyor ürün. bu CD çıktı Driver ama CD sürücüsü yok PC'de yardımcı olur lütfen nedir bu yavaşlığın sebebi? bahsettiğim ürün bu. TP-Link TL-WN725N 150Mbps Kablosuz N Nano USB Wifi Adaptör Uygun Fiyatıyla Satın Al - Direnc.net® bu arada ürünü aldım alalı böyle, neredeyse 1 yıl olacak.

Hocam için İndir TL-WN725N | TP-Link Türkiye linkinden gerekli adımları takip ederek Driver dosyasını indirebilirsiniz. Eğer bulamazsanız bu linkteki Donanım Sürümünü Nasıl Öğrenebilirim? | TP-Link Türkiye bilgileri takip ederek donanım sürümünü bulun sonrasını birlikte hallederiz.

Şunu alabilirsiniz, doğru TP-Link iyi bir marka:

TP-Link TL-WN821N 300Mbps Wireless N USB Adapter

Şunu alabilirsiniz, doğru TP-Link iyi bir marka:

TP-Link TL-WN821N 300Mbps Wireless n USB adapter.

Dostum diyorum ki ürünü aldım 1 yıl oluyor neredeyse sen bunu alabilirsin diyorsun.

Hangisi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…