TP-Link Wi-Fi arayüzü "Invalid credentials" hatası nasıl çözülür?

761712

Centipat
TP-Link Wi-Fi arayüzüne giriyorum ama "Invalid credentials" diyor ne yapmalıyım?
Kulllanıcı adı şifre bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kullanıcı adı: admin
Şifre: admin

Bunu dener misin?

Resetlerken internet gider mi çok uzun sürer mi?

Hayır. Modemin arkasında veya yanında bir minik tuş olması lazım. Örnek olarak benim modemimde kürdan ile resetliyorum. Sadece kendini yeniden başlatıyor. Maksimum 5 dakika sürer internetin gelmesi.

Bilgisayaradan herhangi bir şey yapmama gerek yok o zaman.

Hayır. Modemin arkasında veya yanında bir minik tuş olması lazım. Örnek olarak benim modemimde kürdan ile resetliyorum. Sadece kendini yeniden başlatıyor. Maksimum 5 dakika sürer internetin gelmesi.

Peki resetledikden sonra aynı kullandığım şifreyi kullanabilecek miyim yoksa ilk geldiği şifre ile mi olacak? İnternet adı falan değişecek mi?

Bilgisayaradan herhangi bir şey yapmama gerek yok o zaman.

Hayır.

Peki resetledikden sonra aynı kullandığım şifreyi kullanabilecek miyim yoksa ilk geldiği şifre ile mi olacak? İnternet adı falan değişecek mi?

Daha önce internetin şifresini değiştirdiniz mi? Değiştirdiyseniz aşağıdaki bilgiler ile Wi-Fi arayüzüne giriş yapmayı deneyin.

Kullanıcı adı: admin
Şifre: İnternet şifren

Hayır.

Daha önce internetin şifresini değiştirdiniz mi? Değiştirdiyseniz aşağıdaki bilgiler ile Wi-Fi arayüzüne giriş yapmayı deneyin.

Kullanıcı adı: Admin.
Şifre: İnternet şifren.

Ben değiştirmedim kurulurken abiler değiştirmişti. Ama yine olmadı hata verdi.

Ben değiştirmedim kurulurken abiler değiştirmişti. Ama yine olmadı hata verdi.

Tamam reset atın. Modem arayüzüne girince Wi-Fi adını değişirse değiştirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…