TP-Link WN722N Atheros AR9002U Machintosh'ta Çalışmıyor

Vinsinity

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yazılım
Merhaba arkadaşlar, elimde TP-Link WN722N model USB Wi-fi adaptör var. Atheros AR9002U chipset kullanıyor. Araştırdım biraz fakat aynı chipseti kullanan uyumlu bir Wi-fi adaptörü bulamadım. Sizlerden ricam kullanan varsa ya da çalıştırmayı başarabilen arkadaşlar varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, elimde TP-Link WN722N model USB Wi-fi adaptör var. Atheros AR9002U chipset kullanıyor. Araştırdım biraz fakat aynı chipseti kullanan uyumlu bir Wi-fi adaptörü bulamadım. Sizlerden ricam kullanan varsa ya da çalıştırmayı başarabilen arkadaşlar varsa sevinirim.
Merhaba,

Ürünün detaylarını kontrol ettiğimiz zaman MAC OS desteği bulunmamaktadır. Chipsetin uyumluluğunuda kontrol ettik fakat chipset üreticisininde AR9002U bu yönde bir desteği gözükmüyor.

TP-LINK ürünlerinde Ralink RT3070 chipsetini kullanan ürünlerin MAC OS driverlerı bulunmaktadır. Bu chipseti kullanan ürün modellerimiz; TL-WN7200ND ve TL-WN727 v1 cihazlarımızdır.

Bilginize,
TP-LINK Türkiye.

Asus USB N10 nano cihazını kliksadan almıştım ben fakat performansından çok memnun kalmamıştım. Önerim 150 değil de 300 mbt destekli bir wifi alman yönünde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı