U ubeydullahhh Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Wi-Fi adaptörü aygıtlar kısmında gözükmüyor. İnternette bayağı araştırdım ama bulamadım. Ağ kısmından köprü bağdaştırıcı secınce gözüküyor. Ama bir yardımcı olursanız cok sevinirim. Yoksa iade edeceğim.
Wi-Fi adaptörü aygıtlar kısmında gözükmüyor. İnternette bayağı araştırdım ama bulamadım. Ağ kısmından köprü bağdaştırıcı secınce gözüküyor. Ama bir yardımcı olursanız cok sevinirim. Yoksa iade edeceğim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #2 Sanal makinede USB passthrough çok iyi olmuyor pek. Doğrudan sisteme kali kur veya VirtualBox'u yönetici olarak çalıştırmayı dene.
Sanal makinede USB passthrough çok iyi olmuyor pek. Doğrudan sisteme kali kur veya VirtualBox'u yönetici olarak çalıştırmayı dene.
U ubeydullahhh Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 Cruslan dedi: Sanal makinede USB passthrough çok iyi olmuyor pek. Doğrudan sisteme kali kur veya VirtualBox'u yönetici olarak çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... yönetici olarak çalıştırdım ama olmadı iade edeceğim başka adaptörlerde aynı sorun olurmu acaba.
Cruslan dedi: Sanal makinede USB passthrough çok iyi olmuyor pek. Doğrudan sisteme kali kur veya VirtualBox'u yönetici olarak çalıştırmayı dene. Genişletmek için tıkla... yönetici olarak çalıştırdım ama olmadı iade edeceğim başka adaptörlerde aynı sorun olurmu acaba.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.421 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2023 #4 Büyük ihtimal olur. Sanal makinede çok düzgün çalışmayabiliyor. Hangisi çalışır, hangisi çalışmaz onu da garanti edemiyorum maalesef.
Büyük ihtimal olur. Sanal makinede çok düzgün çalışmayabiliyor. Hangisi çalışır, hangisi çalışmaz onu da garanti edemiyorum maalesef.
U ubeydullahhh Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 Cruslan dedi: Büyük ihtimal olur. Sanal makinede çok düzgün çalışmayabiliyor. Hangisi çalışır, hangisi çalışmaz onu da garanti edemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Cruslan dedi: Büyük ihtimal olur. Sanal makinede çok düzgün çalışmayabiliyor. Hangisi çalışır, hangisi çalışmaz onu da garanti edemiyorum maalesef. Genişletmek için tıkla... teşekkürler