hzfatih Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2019 #1 WHMCS içerisinde viewinvoice.tpl dosyasına PayTR kodları eklemem gerekiyor, fakat ekleme yaptığımda sayfa beyaz ekranda kalıyor bilgisi olan var mı nasıl ekleyebilirim ?
WHMCS içerisinde viewinvoice.tpl dosyasına PayTR kodları eklemem gerekiyor, fakat ekleme yaptığımda sayfa beyaz ekranda kalıyor bilgisi olan var mı nasıl ekleyebilirim ?
F fozbek Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.887 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 25 Ocak 2019 #2 @hzfatih Bunun için Smarty syntax'ını öğrenmeniz gerekiyor. PHP Template Engine | Smarty
hzfatih Kilopat Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 136 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2019 #3 fozbek dedi: @hzfatih Bunun için Smarty syntax'ını öğrenmeniz gerekiyor. PHP Template Engine | Smarty Genişletmek için tıkla... Çözdüm problem ortadan kalktı Şuanda tek sorun her zaman veri çektirdiğim Sanal Pos'a şuanda veri alamıyorum deliricem
fozbek dedi: @hzfatih Bunun için Smarty syntax'ını öğrenmeniz gerekiyor. PHP Template Engine | Smarty Genişletmek için tıkla... Çözdüm problem ortadan kalktı Şuanda tek sorun her zaman veri çektirdiğim Sanal Pos'a şuanda veri alamıyorum deliricem