TPM 2.0 açık ama algılanmıyor

BaHOoO

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 11 Pro gecis yapacağım, TPM 2.0 ve Secure Boot açtım ama TPM acik olmasina rağmen bilgisayar PC health Check'te algilamiyor. Format atarken de Windows 11 bu sistemde calisamaz uyarisi verdi. Sorun nedir acaba? Anakart: ASRock B550M-HDV

Dosya Ekleri

• IMG_2093.jpeg
    186,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2094.jpeg
    148,2 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_2095.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 27
USB ile format atacaksanız Rufus ile yapmanızı öneririm Windows 11 için TPM gereksinimi kapatabiliyor idi.

USB ile format atacaksanız Rufus ile yapmanızı öneririm Windows 11 için TPM gereksinimi kapatabiliyor idi.
Evet usb ile format atacayim biliyorum ama yararlanmak istiyorum baska bir yolu yokmudur acaba son care olarak kapaticam rufus ile

Windows + r basın hocam tpm.msc yazın durum kısmında TPM kullanılmaya hazır diyor mu?
Bazen o uygulamada bug olabiliyor.

Windows + r basın hocam tpm.msc yazın durum kısmında TPM kullanılmaya hazır diyor mu?
Bazen o uygulamada bug olabiliyor.
Boyle biyer cikti ne yani 1.2 mi destekliyor yoksa baska bisey mi acmam gerek

Dosya Ekleri

• IMG_2096.jpeg
    266,8 KB · Görüntüleme: 27
Hocam BIOS'tan Advanced kısmına girin girdiğinizde AMD fTPM gibi bir ayar var mı?

Hayır bende boyle değil AMD CPU fTPM yazan yeri seciyorum benim BIOS'ta boyle gordum gibi onda ama yine algilamiyor.

Hocam diğer forumlarda BIOS'u güncelleğinde sorun çözülenler varmış isterseniz deneyin ya da Rufus ile TPM gereksinimi kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…