2 257106 Decapat Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 940 Makaleler 3 Çözümler 16 18 Eylül 2021 #11 Saitama1 dedi: Tamam işte onu soruyorum bunu aşmanın yolu var fakat program oyun vs bunlarda sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, desteklemiyorsa kurmanın anlamı yok, 10'dan devam edin.
Saitama1 dedi: Tamam işte onu soruyorum bunu aşmanın yolu var fakat program oyun vs bunlarda sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur, desteklemiyorsa kurmanın anlamı yok, 10'dan devam edin.
pckulanananpelikan Picopat Katılım 12 Temmuz 2021 Mesajlar 724 Çözümler 5 18 Eylül 2021 #12 Saitama1 dedi: Tamam işte onu soruyorum bunu aşmanın yolu var fakat program oyun vs bunlarda sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
Saitama1 dedi: Tamam işte onu soruyorum bunu aşmanın yolu var fakat program oyun vs bunlarda sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Olur.
Saitama1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 2.199 Çözümler 10 19 Eylül 2021 #13 Recep Baltaş dedi: Dört çekirdekli işlemci ve 8 GB RAM. Sorun olmaması lazım. Yine de HDD pek önermem. SSD olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam nasıl yükleyebilirim acaba ? Custom dışında ?
Recep Baltaş dedi: Dört çekirdekli işlemci ve 8 GB RAM. Sorun olmaması lazım. Yine de HDD pek önermem. SSD olursa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Peki hocam nasıl yükleyebilirim acaba ? Custom dışında ?
K KM_Umut Yoctopat Katılım 5 Ekim 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2021 #14 Merhabalar bende hiçbir sorun yok sadece güvenli ön yükleme desteklemiyor Windows 11'e geçiş yapsam sıkıntı olur mu?
Merhabalar bende hiçbir sorun yok sadece güvenli ön yükleme desteklemiyor Windows 11'e geçiş yapsam sıkıntı olur mu?