Rehber TPM 2.0 Desteklemeyen Sistemler için Windows 11 Kurma

Windows Update'den hata kodunu verirseniz yardımcı olabilirim.

Güncellemeyi tekrar denediğim için hata kodunu göremedim. Şu anda yükleniyor %90. yeniden başlattıktan sonra güncelleme tekrar hata verirse hata kodunu söyleyeceğim. Çok teşekkürler.

Eki Görüntüle 1156916
Bu güncelleme tam olarak hangisi oluyor.

Insider Kanalından çıkartıldığınız için size gelen güncelleme 22000.176 güncellemesidir.
Güncellemeyi tekrar denediğim için hata kodunu göremedim. Şu anda yükleniyor %90. yeniden başlattıktan sonra güncelleme tekrar hata verirse hata kodunu söyleyeceğim. Çok teşekkürler.
Rehber biraz olmuş olsun işe yarıyorsa ne mutlu bana.

Hocam bu 2 güncelleme arasındaki fark nedir açıklayabilir misiniz?

22499.1000 güncellemesi Windows Insider Programının Dev kanalına, 22000.176 güncellemesi ise Windows Insider Programı Beta kanalına gelmesidir farkı. Dev kanala gelen güncellemede en farkedilebilirlik değişiklik boot animasyonun değişimi olmuştur. Diğer güncellemede göze batan pek bir şey yok.

Anladım hocam kısaca önceden kullandığımız sürümleri güncelleme olarak alıyoruz. KB5006050'de Teams'in yeni geldiği yazıyor 3 güncelleme önceden almıştık oysaki rehberinizi deneyeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…