Rehber TPM 2.0 Desteklemeyen Sistemler için Windows 11 Kurma

Hocam son olarak bir soru sormak istiyorum ben biraz güvenliğe takılan birisiyim güvenilirlik açısından nasıl bir program?

Önerirsiniz? Demek mi istiyordunuz?

Virüs olarak demek istemiştim. Herhangi bir sorun teşkil eder mi ?
Güvenilir bir program. Zaten güvenemezseniz güncellemeyi yükledikten sonra bir virüs taraması yaparsınız.

Güncelleme 2. denememde sorunsuz yüklendi. Ama masaüstü arkaplanım gitti ve sağ alta böyle bir yazı geldi.

Güncelleme 2. denememde sorunsuz yüklendi. Ama masaüstü arkaplanım gitti ve sağ alta böyle bir yazı geldi.

Eki Görüntüle 1156939
https://winaero.com/downloads/uwd.zip buradan uygulamayı indirin. Daha sonra install butonuna basın.
Bu uygulama sadece alta ki yazıyı kaldırır ve bu güncellemeyi kuran kişiler bilgisayarlarını 31 Ekim'e kadar kullanabilirler. Bu bir sorun değil zaten 5 Ekim'den sonra Windows 11'in Insider sürümü kullanılmayacak.
Zaten her hafta gelen güncellemeleri yaptığınız zaman bildiğim kadarıyla değerlendirme kopyası bitiş tarihide erteleniyor.

Son düzenleme:

31 Ekim'e kadar mı kullanacağız o saat geçtikten sonra napa bileceğiz.

Bende 31 Ekim diye gösteriyor siz de ne yazar bilmiyorum. Belirtilen tarihten sonra ise bilgisayarı açtığınız zaman sizi kurtarma menüsüne atar.
Zaten dediğim gibi her hafta gelen güncellemeleri yükleyeceğiniz için sayaç sürekli olarak sıfırlanacak.

Microsoft güncelleme vermeye devam ediyor. TPM'yi desteklemeyenlere 22449.1000 güncellemesini, desteklemeyenlere ise 22000.176 güncellemesini veriyor.
Hayır Beta kanalına geçersen 22000.176 güncellemesini veriyor.

Bence kurmayın. Ben kurdum ve de masaüstü geldi SIM siyah kaldı başlat yok bir işlem bile yapamadım sadece Control+delete tuşu çalıştı.

Sadece size özel durum değil bu derlemeyi yükleyen herkes Microsoft'a geri bildirimde bulunmuş bu durum hakkında çözümünü de paylaşmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…