TPM 2.0 nasıl açılır?

GloomyPug

Hectopat
Selam. Bugün LoL'e girmeyi denedigimde TPM 2.0 acmam gerektigini gordum, Valorant'ta da ayni seyi istiyordu sanirim. Zamaninda B450M S2H anakarti kullananlar actiginda anakarti kitledigini ve geri getiremedigini duymustum. Bu sorun gercekten var mi yoksa ben mi yanlış hatirliyorum ve acarsam sıkıntı olur mu?

Selam. Bugün LoL'e girmeyi denedigimde TPM 2.0 acmam gerektigini gordum, Valorant'ta da ayni seyi istiyordu sanirim. Zamaninda B450M S2H anakarti kullananlar actiginda anakarti kitledigini ve geri getiremedigini duymustum. Bu sorun gercekten var mi yoksa ben mi yanlış hatirliyorum ve acarsam sıkıntı olur mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izleyebilirsiniz.

1. Öncelikle BIOS'a girmeniz gerekiyor.
2. BIOS ayarlarından "Periphals" sekmesine geçmeniz gerekiyor.
3. Son olarak o kısımda bulunan "AMD CPU fTPM" Enable yapmanız gerekiyor.

Ben o kart ile ilgili tpm2.0 sorun duymadım ytye yazın çözersiniz ancak secure boot açın dediği zaman açmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı