TPM 2.0 olmadan Insider ile Windows 11'e yükseltilebilir mi?

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
Anakartımda TPM 2.0 yok. Windows Insider güncellemesinde hata alıyorum. Bunu bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmamanız daha iyi olucaktır. Sonuçta Dev sürümü çoğu insan yaptı ve hemen hemen yapan herkesin bilgisayarı hatalı çalışıyor. Hiç şahit olmadın mı? Birisi buraya bilgisayarımı Windows 11 yaptım bilgisayar açılırken mavi ekran veriyor diye yazdı. Sana tavsiyem Windows 11 resmi sürümü çıkınca indirmeniz olucaktır. Resmi sürümde TPM 2.0 ve DX 12 gereğini kaldırdılar yani TPM 2.0 ve DX 12 olmayan bilgisayarlarda Windows 11'i kullanabilecek o yüzden en iyisi beklemeniz olucaktır.

Maalesef bekleyemedim ve kurdum. Genel olarak beğenmedim oyunlarda ki performansı iyi ama windowsu kullanırken hantallaştığını hissediyorum

Hantallığın sebebi büyük ihtimal Dev sürümü olduğu için. Keşke bekleseydiniz 2 haftada bir büyük güncelleme alıcaksınız. Büyük ihtimal bu güncellemelerle beraber düzelicektir.

Maalesef bekleyemedim ve kurdum. Genel olarak beğenmedim oyunlarda ki performansı iyi ama windowsu kullanırken hantallaştığını hissediyorum
Bazı sorunlar var evet. ama bazı temel sorunlarda driver eksikliğinden. update düzenli olarak çalıştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…